logotype

Meespelen

Beste musici,

Op het moment zijn wij een projectensemble en repeteren we niet wekelijks. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een keer naar een repetitie te komen of mee te spelen. Toch zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe leden om te zijner tijd mee te spelen in een volgend project. We spelen stukken in wisselende bezetting en zorgen er daarbij voor dat er voor iedereen een interessante partij is. Om alvast een idee te krijgen van de muziek die het UBE speelt kun je luisteren naar fragmenten van eerdere programma's.

Het UBE verwacht een zeker muzikaal basisniveau, met als richtlijn minimaal zes jaar les. Bij het UBE kun je er zeker van zijn dat je blijft doorleren. Tijdens een auditie wordt gekeken of je op het gewenste niveau zit. Bereid je hier goed op voor! 

Speel jij een blaasinstrument of piano of contrabas en heb je interesse om mee te spelen? Stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Dan houden we je op de hoogte van de vorderingen met het projectensemble en nodigen we je uit wanneer het eerstvolgende project van start gaat.

2021  UBE - Utrechts Blazers Ensemble   utrechtsblazersensemble@gmail.com