logotype

Meespelen

Beste musici,

Op het moment zijn we aan het proberen een projectensemble op te zetten om onze passie voor moderne muziek weer te kunnen delen. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een keer naar een repetitie te komen of mee te spelen. Toch zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe leden om te zijner tijd mee te spelen in het eerste project. We spelen stukken in wisselende bezetting en zorgen er daarbij voor dat er voor iedereen een interessante partij is. Om alvast een idee te krijgen van de muziek die het UBE speelt kun je luisteren naar fragmenten van eerdere programma's.

Het UBE verwacht een zeker muzikaal basisniveau, met als richtlijn minimaal zes jaar les. Veel studenten stoppen na hun middelbare schooltijd met het nemen van les; bij het UBE kun je er zeker van zijn dat je blijft doorleren. Tijdens een auditie wordt gekeken of je op het gewenste niveau zit. Bereid je hier goed op voor! 

Speel jij een blaasinstrument en heb je interesse om mee te spelen? Stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Dan houden we je op de hoogte van de vorderingen met het projectensemble en nodigen we je uit wanneer het eerste project van start gaat.

2019  UBE - Utrechts Blazers Ensemble   utrechtsblazersensemble@gmail.com