logotype

Welkom bij het Utrechts Blazers Ensemble.

image1 image2 image3

Onze nieuwe voorstelling: Tsjechog

Tsjechog

Een obstakel in een onbekend landschap

-  groepen mensen, voortgedreven -

Je bent mijn grens, mijn veilige haven

Mijn vijand.

De ruimte kantelt….

Mijn baken van verzet, mijn gids.

 

Danstheater Rúm en het Utrechts Blazers Ensemble nodigen u uit voor de interdisciplinaire voorstelling Tsjechog. 6 Dansers en 15 musici nemen jou mee in een grensverleggende voorstelling. Je wordt uitgedaagd door de abstracte en prikkelende muziek. De dansers nemen je mee met hun energie. Verzet of overgave? De ruimte kantelt.

Waar maak jij je boos over? Waar ligt jouw kantelpunt? Tsjechog is een dynamisch samenspel van mens, muziek en ruimtelijk ontwerp dat je uitdaagt jouw eigen grenzen te onderzoeken.

De productie staat onder artistieke leiding van choreografe Lenna Schouten, ruimtelijk ontwerper Anne-Marije van Duin en de muzikale leiding is in handen van Joost Geevers. De voorstelling wordt uitgevoerd door de dansers van Danstheater Rúm en de musici van het Utrechts Blazers Ensemble. 

Kom kijken op 13, 14 en 15 januari 2017 om 20.00 uur in de Geertekerk in Utrecht en/of op
21 januari 2017 om 20.00 uur in de Diependaalsekerk in Hilversum. Kaarten zijn te reserveren via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , of aan de deur voor € 15,-. Voor meer informatie kijk op www.danstheaterrum.nl, www.utrechtsblazersensemble.nl  of kijk op Facebook bij Danstheater Rúm of Utrechts Blazers Ensemble.

Wij hopen je te zien!

 

De volgende stukken zullen gespeeld worden tijdens de voorstelling:

Michael Torke: Rust

Heitor Villa-Lobos: Choros 7

Huub de Vriend – Blues

Simon Burgers – Spin-off

 

 

2019  UBE - Utrechts Blazers Ensemble   utrechtsblazersensemble@gmail.com